Gå videre til innhold
Huseierne velger Glitre Energi Strøm

Pressemelding -

Huseierne velger Glitre Energi Strøm

Forbrukerorganisasjonen Huseierne og Glitre Energi Strøm har inngått en samarbeidsavtale som gir medlemmene i Huseierne en eksklusiv medlemsavtale hos strømselskapet med hovedkontor i Drammen.

Avtalen starter den 1. januar og Huseiernes 234 000 medlemmer får et enkelt, billig og trygt strømprodukt. Avtalen har spotpris og et påslag på 2,8 øre pr kWh og fast månedspris på 12,50 kr.

-Å bli valgt av Huseierne som deres foretrukne partner for sine medlemmer er et kvalitetsstempel for oss, sier administrerende direktør Jan Vidar Thoresen i Glitre Energi Strøm.

-Når en så viktig og solid forbrukerorganisasjon velger en lokal strømleverandør er det fordi de har tro på oss som innovativt, bærekraftig og pålitelig strømselskap. Sammen har vi kommet fram til en av markedets beste avtaler for alle Huseiernes medlemmer. Den er enkel, billig og trygg, og på kjøpet følger Glitre Energis gode kundeservice, sier han.

Huseierne har brukt den sterke forbrukermakten på vegne av 234.000 medlemmer når avtalen er sluttforhandlet, så alle skal føle seg trygge på at de får en av de beste avtalene i markedet.

-Vi i Huseierne ønsker å tilby medlemmene våre en enkel, ryddig og rimelig strømavtale. I en bransje som preges av uoversiktlige prismodeller og uetiske lokketilbud er det viktig å få på plass et strømtilbud som setter kundens interesser først. Det forventningen innfrir Glitre Energi Strøm med sitt unike strømprodukt til Huseiernes medlemmer, sier generalsekretær i Huseierne, Morten Andreas Meyer.

Glitre Energis arbeid med fornybar energi, bærekraft og innovasjon var viktig for Huseiernes valg av strømpartner.

-Vi ser fram til å jobbe sammen med Huseierne for å utvikle nye digitale og bærekraftige tjenester. Vi vet at medlemmene og kundene våre er opptatt av energi, klima og miljø – og vi vil sammen komme fram til tjenester som vil ha nytte for kundene/medlemmene, sier Thoresen.

Generalsekretæren i Huseierne legger vekt på det samme.

-Landets boligeiere spiller en viktig rolle for at Norge skal innfri klimamålene i Parisavtalen. Derfor skal Huseierne hjelpe medlemmene våre til å spare strøm og spare miljøet, i tillegg til å spare penger. I avtalen med Glitre Energi Strøm ligger det også gjensidige forpliktelser til omfattende digitalt samarbeid som skal gjøre det enklere for norske boligeiere å gjøre eget strømforbruk smartere.

Kontakt:

Ragnhild Ask Connell, kommunikasjonssjef Glitre Energi, 992 46 664

Carsten Pihl, forbruker- og kommunikasjonssjef Huseierne, 907 40 612

Om Huseierne

Huseierne er en landsomfattende forbrukerorganisasjon for norske boligeiere. Huseierne ivaretar norske boligeieres lokale og rikspolitiske bolig- og eiendomsinteresser. Forbundet yter juridisk, byggteknisk og økonomisk rådgivning til medlemmene. Huseierne har over 234.000 medlemmer som bor i hus, leiligheter, sameier og borettslag.

Emner


Glitre Energi eier, utvikler og drifter livsnødvendig infrastruktur basert på den fantastiske vannkraften! Vi produserer 100 % fornybar energi og leverer den helt fram til de tusen hjem og virksomheter. Vi har fokus på å skape store verdier lokalt, ta miljøansvar og være en pådriver for et helt elektrisk samfunn.

Kontakter

Ragnhild Ask Connell

Ragnhild Ask Connell

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 99246664
Jan Vidar Thoresen

Jan Vidar Thoresen

Konserndirektør Strøm marked 920 18 416

Vi gjør morgendagen helt elektrisk!

Glitre Energi eier, utvikler og drifter livsnødvendig infrastruktur basert på den fantastiske vannkraften. Vi produserer 100 % fornybar energi, og leverer den hjem til de tusen hjem og virksomheter. Vi har fokus på å skape store verdier, ta miljøansvar og være en pådriver for et helt elektrisk samfunn.

Glitre Energi AS
Grønland 67
3045 Drammen