Gå videre til innhold
Håkon Levy ansatt som ny CFO i Glitre Energi

Pressemelding -

Håkon Levy ansatt som ny CFO i Glitre Energi


Håkon Levy (41), som inntil nylig har vært finanssjef og konstituert CFO/økonomidirektør i Glitre Energi-konsernet, er nå ansatt som CFO på permanent basis og går inn i konsernledelsen.

-Håkon er en meget godt kvalifisert kandidat, som vil sikre kontinuitet og stabilitet i stillingen i en viktig fase for Glitre Energi, sier konsernsjef Pål Skjæggestad i Glitre Energi.

-Hele organisasjonen har lært Håkon å kjenne som en grundig og faglig dyktig finanssjef. Han kjenner konsernet svært godt gjennom tett samarbeid med avtroppende CFO de siste ni årene, sier han.

Levy tar over rollen for Margrethe Smith som er ansatt som ny økonomidirektør i Statnett fra 1. april.

Levy kom til Glitre Energi fra DNB Markets i 2013. Han har en mastergrad i finans fra BI (siviløkonom) og er sertifisert finansanalytiker fra Norge Handelshøyskole. Han startet karrieren som konsulent i PA Consulting Group før han jobbet åtte år som finansanalytiker i Fondsfinans og DNB Markets med fokus på kraft og fornybar energi. Levy har i tillegg en rekke styreverv blant annet i Viken Fiber, Nettpartner, Aidon, Becour og Zephyr. Han bor i Oslo med samboer og to barn.

- Jeg er svært motivert for oppgaven og setter stor pris på å bli vist denne tilliten. Jeg ser fram til å jobbe enda bredere på tvers av konsernet med nye oppgaver og i et tettere samarbeid med flere dyktige kolleger, Levy som har vært konstituert i stillingen siden 1. desember.

- Det har vært spennende å følge utviklingen av Glitre Energi gjennom de snart åtte årene jeg har vært en del av konsernet, og jeg ser nå frem til å bidra til å videreutvikle Glitre Energi, sier han.


Glitre Energi eier, utvikler og drifter livsnødvendig infrastruktur basert på den fantastiske vannkraften! Vi produserer 100 % fornybar energi og leverer den helt fram til de tusen hjem og virksomheter. Vi har fokus på å skape store verdier lokalt, ta miljøansvar og være en pådriver for et helt elektrisk samfunn.

Kontakter

Vi gjør morgendagen helt elektrisk!

Glitre Energi eier, utvikler og drifter livsnødvendig infrastruktur basert på den fantastiske vannkraften. Vi produserer 100 % fornybar energi, og leverer den hjem til de tusen hjem og virksomheter. Vi har fokus på å skape store verdier, ta miljøansvar og være en pådriver for et helt elektrisk samfunn.

Glitre Energi AS
Grønland 67
3045 Drammen