Gå videre til innhold
Glitre Energi Strøm og LOS blir til Å Strøm

Pressemelding -

Glitre Energi Strøm og LOS blir til Å Strøm

1. mai fusjonerer Glitre Energi Strøm og LOS, og blir med det et av Norges største strømselskap.

- Vi er fortsatt de samme folkene, bare litt flere, og med enda mer kunnskap og kraft til å utvikle gode løsninger for våre kunder, sier Jan Vidar Thoresen, adm. direktør i Glitre Energi Strøm og LOS.

Fusjonen mellom de to strømselskapene kommer som et resultat av at eierkonsernene, Agder Energi og Glitre Energi slo seg sammen og ble til Å Energi høsten 2022. Å Strøm blir heleid av Å Energi, Norges største kraftkonsern med virksomhet i hele verdikjeden.

- Det er viktig for oss å være en del av Å Energi merkevaren. Å er et unikt navn som sier noe om hvor vi kommer fra. Det er enkelt, oppriktig og fremtidsrettet. Å er også infinitivsmerke som beskriver og inspirerer til handling, sier Thoresen.

Han sier at det ikke vil bli noen store praktiske endringer for kundene, og at alle vil beholde sin strømavtale.

- Den største forskjellen blir at vi fremover er enda bedre rustet for å tilby gode produkter og tjenester til våre kunder.

Gjennom navnebytte vil strømselskapet være med på å ta en tydelig posisjon inn i fornybarfremtiden.

- I dag opplever vi store svingninger og mindre forutsigbarhet i strømprisene enn vi er vant til. På veien mot fornybarsamfunnet trenger vi mer ren energi. Men vi trenger også at folk bruker strømmen smartere. Derfor er det viktigere enn noen gang å fortsette utviklingen av smarte og bærekraftige løsninger for folk og samfunn. Med denne fusjonen står vi enda bedre rustet for det, og vi gleder oss til å ta fatt på et nytt kapittel sammen med alle kundene våre, sier Thoresen.

------

Å Strøm blir heleid av Å Energi, Norges største kraftkonsern med virksomhet i hele verdikjeden. Konsernet er eid av et kommunalt eierfellesskap bestående av kommuner i Agder og Buskerud, samt Statkraft.

Les mer om Å Strøm her: www.astrom.no Her kan du lese med om konsernet: www.aenergi.no

-----


Kontakt:
Adm. direktør
Jan Vidar Thoresen

jan.thoresen@aenergi.no
+47 920 18 416

Emner


Glitre Energi er nå blitt en del av Å Energi. Vårt viktigste samfunnsoppdrag er å øke produksjonen av ren fornybar energi, å sørge for at strømmen leveres effektivt gjennom nettet, og å utvikle nye og bedre energitjenester i Norge og Norden — til våre kunder i by og bygd, til industri og næringsliv, i bygg og bolig.

Kontakter

Jan Vidar Thoresen

Jan Vidar Thoresen

Konserndirektør Strøm marked 920 18 416

Vi gjør morgendagen helt elektrisk!

Glitre Energi eier, utvikler og drifter livsnødvendig infrastruktur basert på den fantastiske vannkraften. Vi produserer 100 % fornybar energi, og leverer den hjem til de tusen hjem og virksomheter. Vi har fokus på å skape store verdier, ta miljøansvar og være en pådriver for et helt elektrisk samfunn.

Glitre Energi AS
Grønland 67
3045 Drammen