Gå videre til innhold
Glitre Energi årsrapport 2019

Pressemelding -

Glitre Energi årsrapport 2019

Glitre Energi publiserte i dag årsrapporten for 2019. Den viser et solid økonomisk år med et årsresultat på 371 millioner kroner. Det er kontinuerlig utvikling i selskapet med høy innovasjonstakt, og mange fremtidsmuligheter for Glitre Energi innen digitalisering og grønn vekst.

Rapporten legges fram i en tid hvor lave kraftpriser, lav kronekurs, og langtidseffektene av koronaviruset er svært usikre. Glitre Energi er opptatt av å delta på samfunnsdugnaden og følge de råd og anbefalinger myndighetene har iverksatt. Glitre Energi jobber for at konsekvensene av Covid-19 skal bli minst mulig for samfunnet, kunder, selskapet, og alle medarbeidere. 

Det er utarbeidet en digital års- og samfunnsrapport som finnes her. Årsrapporten  er også tilgjengelig som vedlagt PDF. 

Kontaktpersoner:

Konsernsjef Pål Skjæggestad, mobil: 90 03 36 90

Konserndirektør strategi og virksomhetsstyring/CFO Margrethe Smith, mobil: 97 19 29 49

Related links

Emner

Kategorier


Glitre Energi eier, utvikler og drifter livsnødvendig infrastruktur basert på den fantastiske vannkraften! Vi produserer 100 % fornybar energi og leverer den helt fram til de tusen hjem og virksomheter. Vi har fokus på å skape store verdier lokalt, ta miljøansvar og være en pådriver for et helt elektrisk samfunn.

Pressekontakt

Pål Skjæggestad

Pål Skjæggestad

Konsernsjef Glitre Energi 900 33 690
Margrethe Smith

Margrethe Smith

Konserndirektør/CFO Strategi og virksomhetsstyring/CFO 971 92 949

Vi gjør morgendagen helt elektrisk!

Glitre Energi eier, utvikler og drifter livsnødvendig infrastruktur basert på den fantastiske vannkraften. Vi produserer 100 % fornybar energi, og leverer den hjem til de tusen hjem og virksomheter. Vi har fokus på å skape store verdier, ta miljøansvar og være en pådriver for et helt elektrisk samfunn.

Glitre Energi AS
Grønland 67
3045 Drammen